Minőségpolitika

Minőségirányítási rendszerünk folyamatos fejlesztése mellett kötelezzük el magunkat, hogy képesek legyünk megbízóink igényeinek és az alkalmazandó előírások követelményeinek megfelelő szolgáltatást nyújtani, biztosítva egyben vevőink megelégedettségét. Vezetőségünk elkötelezett annak érdekében, hogy e célunkhoz a megfelelő erőforrásokat biztosítsa.

Minőség és megbízhatóság jelszó jellemzi tevékenységeinket. A teljesítés mindig a legmegfelelőbb szakértelemmel történik, amely a partner minőségi követelményeinek és az ISO 9001 tanúsítás előírásainak egyaránt megfelel.

Felelősség megbízóink érdekeinek és elvárásainak érvényesítése iránt, felelősség saját és alvállalkozóink dolgozóinak biztonsága és munkája iránt, felelősség üzletvitelünk és szervezeti rendszerünk működtetésében.

Bizalmon alapuló tartós kapcsolatok kiépítése a célunk mind megbízóinkkal, mind beszállító, alvállalkozó partnereinkkel szemben.

A magas szintű szakmai felkészültséget a jó teljesítmény alapjának tekintjük, és megköveteljük mind saját, mind alvállalkozóink munkatársaival szemben.

Elősegítjük munkatársaink szakmai fejlődését, a vezetők és beosztottak továbbképzésére nagy figyelmet fordítunk.

A jogos kritikát vállaljuk, az esetleges reklamációkat, vevői észrevételeket a legnagyobb gondossággal kezeljük, a tapasztalatokat felhasználjuk a munkák eredményesebbé tételére és a minőség javítására.

Védjük és óvjuk környezetünket, lehetőség szerint környezetbarát anyagok és technológiák felhasználására törekszünk. Erre buzdítjuk partnereinket is.

A név kötelez. A SPECIÁLBAU Kft fennállása óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a nevével fémjelzett építési, felújítási munkák kiváló minőségben és határidőre kerüljenek átadásra, mert a név kötelez…